Ga naar de inhoud

2015 ABC Spaarplan komt tot uitkering

  Ik heb lang en met toenemende spanning uitgekeken naar de einddatum van mijn ABC Spaarplan.  Tot mijn niet geringe verbazing vond ik in de eerste week van januari al een brief van A.S.R. op de mat. Lekker duidelijk ook: een-en-ander opsturen volgens het afvinklijstje en … 🙂 de uitbetaling is geregeld.
  Bij het aangaan van de overeenkomst was mijn ABC Spaarplan verpand aan de hypotheeknemer. Volgens mijn “adviseur” zou ik daardoor in een gunstiger rente tarief vallen maar daar heb ik eigenlijk nooit iets van gemerkt. Hoe-dan-ook,  A.S.R. zou  de opbrengst van het spaarplan naar de RaBo overmaken ter aflossing van (een deel van) mijn hypotheek.
  .
  2015-ABC-Spaarplan-komt-tot-uitkering-.
  Netjes op tijd, binnen de door A.S.R. gestelde inzendtermijn heb ik alle benodigde documenten ingezonden. Een vers “bewijs van in leven zijn”, kopie van een ID, schermafdruk van een betaalrekening en een ingevuld+ondertekend formulier. Met dank aan ConsumentenClaim heb ik begeleidend briefje opgesteld. Daarmee hou ik de mogelijkheid open om later aanspraak te maken op een meer reële compensatie regeling.
  .
  ABC-Spaarplan-uitkering-stuitingsbrief-.