Ga naar de inhoud

1992 AMEV Verdubbel uw spaargeld

  ASR / AMEV / Fortis - Beleggingsverzekering en woekerpolisSparen voor een riant pensioen of voor de toekomstig studerende kids. Met deze woekerpolis lokfolder en de gladde praatjes van adviseurs zijn er heel wat mensen het schip in gegaan.  Daar is door de AMEV / ASR en de “onafhankelijke” verzekeringsadviseurs vele jaren van geprofiteerd.
  Pas in 2006 werd de wereld wakker dankzij TROS RADAR. Waarschijnlijk is Antoinette Hertsenberg de bedenker van de kwalificatie “woekerpolis”. Een benaming die zo goed past bij dit ranzige AMEV – ASR product. 

  1992 AMEV folder – Woekerpolis – ABC spaarplan

  Mooie beloften, opgediept uit de oude doos: Hoe hoog is de opbrengst die u kunt verwachten? ……… Als u bijvoorbeeld 20 jaar lang f 100,- per maand betaald, kunt u een belastingvrije opbrengst van f 60.000,- ( € 27227,- ) verwachten terwijl u in totaal maar f 24.000,- ( € 10891,- ) betaalt.
  Heel graag geeft men “Advies op Maat”. Bij zo’n gezellig advies kan de adviseur precies uitvissen hoe hij nog meer kan overhouden aan de verkoop van de woekerpolis.
  .
  1992-AMEV-folder-Verdubbel-uw-spaargeld.