Ga naar de inhoud

Ga eens langs voor een persoonlijk gesprek met uw ASR adviseur……

Moet je doen joh.. , daar heb ik maar 20 jaar dikke spijt van gehad.

ASR kom langs voor een fijn gesprek Ruim 20 jaar geleden heb ik de overwaarde van m’n huis gebruikt voor de aankoop van een ABC-spaarplan. Dat ABC-spaarplan is een financieelproduct van AMEV/Fortis/ASR. Met veel dank aan Tros/RADAR en Antoinette Hertsenberg en ontdekte ik in 2006 dat ik getekend had voor een 100% woekerpolis. Woekerpolissen zijn door AMEV/Fortis/ASR onder veel creatief gevonden namen verkocht, zo zijn daar ; Waerdye, Unicorn, Maximum Plus Plan, Variabel Investerings Plan (VIP),  Vrij Vermogensplan, Levensplan, Levenslijn, Fundex (VIP), Dombo Speciaal Plan, Basic Life en het Balansplan.

In 1994 ben ik een veel te gemakkelijke prooi geweest, dat is me inmiddels wel duidelijk. Maar ondertussen zijn we 20 jaar verder. Woekerpolissen hebben enorm veel aandacht in de media gehad. Slachtoffers zijn uitvoerig aan het woord geweest. De tijden zijn veranderd. Ik veronderstelde dat ASR op een moderne + professionele wijze met de huidige klanten zou omgaan.  Ik was in de veronderstelling dat ASR er alles aan zou doen om verdere reputatieschade te beperken.  We zijn nu 20 jaar verder en er blijkt niets te zijn veranderd.

ASR persoonlijk gesprek met adviseur