Ga naar de inhoud

Inloggen op www.mijnasr.nl ?  Tja, jongen ……… 

ASR bank inloggen…. dan zit hier fout.

De vraag is echter of je bij ASR wél goed zit. Nu je hier toch bent, is het misschien een goede gelegenheid om eens na te denken over je relatie met de ASR. Voor het regelen van bankzaken, hypotheek, spaarrekening, pensioenopbouw en/of beleggingsverzekering kan je op heel veel adressen terecht. Er is echt keus genoeg!
Ja, ik weet het, overstappen het is zo’n gedoe. Elke maand gewoon betalen gaat lekker gemakkelijk en meestal op de automatische piloot.   Realiseer je echter wel dat je ooit …, aan het eind van de rit, afhankelijk bent van de eerlijkheid en het fatsoen van je verzekeraar.
Bij mij is dat met een flinke kater afgelopen.  Vorig jaar is mijn ABC-spaarplan geëxpireerd. Na 20 jaar keurig netjes betalen rekende ik op een vlotte en probleemloze afwikkeling. Jammer maar helaas ! 🙁  Pas na heel veel spanning en gedoe heeft ASR een-en-ander uitbetaald. Dat gebeurde aanvankelijk zonder enige toelichting of berekening. Een melding van “het” bedrag in een mailtje, daar moest ik het mee doen. Na veel aandringen is er uiteindelijk berekening vrijgegeven. In totaal heb ik € 35849,- gestort, daarvan is € 17919,80 (50%) als kosten weggeboekt.
Kijk voor de gein even op het linkje pissigheden of lees het blog met mijn ervaringen.

Als je toch het noodlot wil tarten klik dan maar fijn op deze prent :
mijn asr en abc-spaarplan ervaringen. netjes en op tijd uitbetalen dat is een heel probleem bij de ASR