mijn A.S.R. ervaringen

Hypotheken van ASR

Bij deze club telt alleen het eigenbelang. Rechtstreeks contact met ASR verloopt nogal moeizaam. Je komt meestal voor het éérst in contact met ASR via een uiterst vriendelijke tussenpersoon. De erg aardige man of vrouw geeft je een 🙄 “onbaatzuchtig” advies. Na het zetten van je handtekening veranderd die houding, de buit is binnen, er valt niets meer aan je verdienen. Met het zetten van de handtekening zit je voor 20 jaar (of langer) in de fuik. Alles verloopt natuurlijk keurig volgens de regeltjes, geen speld tussen te krijgen. Die aardige adviseur trekt een flesje wijn open en jij bent de sjaak.
Nogmaals: NIET DOEN! Ze zijn écht slimmer en doortrapter dan jij. De hoge priesters van de kleine lettertjes werken bij ASR.

Wat dan wel?

Bij het zoeken naar een gunstige hypotheek moet je er zelf wel wat tijd in steken. Oriënteer je, kijk goed wat er wordt aangeboden. Google maakt het je erg gemakkelijk. Een overzicht van de actuele hypotheekrentes is zo gevonden. Let ook op de forse verschillen in berekende kosten voor het afsluiten van de hypotheek. Neem de tijd en maak ZELF je keuze. Een afspraak voor kennismakingsgesprek is met één telefoontje geregeld. Bij de plaatselijke RABO-, ING-vestiging of bij of bij TRIODOS willen ze je graag ontvangen. Rechtstreeks praten met de hypotheekbank, zonder ego-adviseur. Als je een andere auto nodig hebt, ga je ook niet naar een zogenaamde “adviseur”. Dan kies je zelf het merk+model en ga je praten bij de dealer.

Mobiele versie afsluiten